Denken komt uit de denkgeest, IntuÔtie uit ons DNA

 
* Het lineaire begin van gedachten; de boom van intelligentie ~ GEN-ISIS
 
Gedachtes zijn pas ontstaan na de val in bewustzijn van de boom van kennis naar de boom van intelligentie. We daalden af van zuivere simpelheid naar kunstmatige complexiteit en zijn onszelf gedurende onze vele ervaringen kwijtgeraakt.
 
Onze diep gewortelde angsten met eeuwenoude trauma's tot gevolg, zijn met name geboren nadat wij als zuivere vorm van bewustzijn in oude 'werkelijkheden' waren beland. Zogenaamde realiteiten waarin we ons Echte Authentieke Zelf niet meer (h)erkenden als het ware en onze hersenen steeds verder fragmenteerden.
 
Het heeft diepe sporen achter gelaten in ons celgeheugen in de vorm van emoties. E-moties zijn onafgemaakte gevoelens vanuit het verleden en het zijn die oeroude, overerfde emoties die alle gedachten laten manifesteren in het collectieve (onder)bewustzijn.
 
Met andere woorden: gedachten zijn een direct gevolg van onafgemaakte gevoelens!
 
Emoties en gedachten kunnen alleen bestaan in een plaats en tijd van afscheiding en apartheid! 
Ze hebben alleen bestaansrecht in de langzamere vibraties van voor-definitie
bij een gebrek aan bewustzijn.
 
Het zijn onze emoties en gedachten die alles ingewikkeld hebben (gemaakt).
 
Afbeelding invoegen
 
 
* Gedachten en emoties zijn meetbaar in electriciteit en Electro Magnetische Frequenties EMF
 
Dit onnatuurlijk sterk groeiende aantal (voor)definities is het resultaat van het contact dat wij zijn kwijt geraakt met het Echte Hart. Het neutrale hart dat alle definities en niet-definities oplost en uitbalanceert tot Alles en Niets. Mannelijke materie en vrouwelijke niet materie herenigt.
 
Echt authentiek en stil contact van bronexpressie tot bronexpressie stopte 
toen we onze gedachten zijn gaan verwoorden
en in de appel beten van overtuigingen ~ LOGOS
 
Onze gedachten hebben telkens weer andere gedachten nodig om onze over-tuigingen te voeden. Gedachten zijn verslaafd aan onderlinge competitie en vergelijkingen. De letterlijke betekenis van 'tuigen' is een systeem van 'riemen, koorden en touwen' en 'over' betekent 'nog een keer' en 'van de ene plek naar de andere'.
 
Een discussie is als een wedstrijd discus werpen in een poging verder te gooien dan de concurrent!
 
Oftewel overtuigingen houden onze persoonlijkheden gevangen in een wereld wijd web van (zelf) opgelegde beperkingen en restricties. Ze vormen een verstorende en zelfs verdovende sluier om bij onze zuivere intuÔtie te komen en te kunnen horen.
 
Levensovertuigingen zijn als klevende etiketten. Ze vormen blokkades die ons laten (ver)dwalen in eindige, rigide en lineaire pa-tronen en verhinderen ons uit de platgetreden neuro synaptische paden van de denkgeest te treden. Ze dammen onze levensstroom, zuigen ons leeg en laten ons steeds verder (in/be)graven in een holle werkelijkheid die geleid wordt door een harteloze intelligentie.
 
Aangezien gedachten en emoties meetbaar zijn in de vorm van Hz, de eenheid van frequenties in cycli per seconde, zijn ze prooi voor manipulatie en mind control!
 
 
Afbeelding invoegen
 
 Zie de Gevangenis van je Afgescheiden GedachtenNis
voordat je er jezelf er mee kunt her-enigen en Vrij kunt ZIJN
  
 
* Je bent niet je gedachte!

Hoe bewuster we onszelf toestaan te zijn, hoe paradoxaler de oude werkelijkheden tot leven kunnen komen!
 
Zuiver bewustzijn is alles vanuit alle perspectieven kunnen bekijken.
 
De sappen van de levensboom stromen dan in vrijheid, harmonie en balans!
 
De mensheid is gaan denken dat het zijn gedachten is. Echter bewustzijn laat steeds meer intuÔties doorsijpelen dat het tegenovergestelde ook waar is; We zijn NIET onze gedachten!
 
Gedachten zijn pas ontstaan na de val van Atlantis, een oude samenleving, waar een groep wezens zich 'meer' voelde dan een andere groep wezens. Zo ontstond een illusionair slavenras en een illusionaire groep manipulatoren.
 
Wat beide illusionaire groepen sindsdien bij elkaar heeft gehouden zijn onze huidige emoties en gedachten uit het collectieve veld! In plaats van het Echte Hart dat voorheen diende als oorspronkelijke Bron van Zwaartekracht, werd nu ons collectief gedachtenveld de vervangende zwaartekrachtsbron van aantrekkingskracht.
 
Deze kopie van ons Echte Hart werd onze huidige afgescheiden en kunstmatige denkgeest!
 
Deze afsplitsing zijn onze percepties van de oude aarde, die een begin heeft, een middel en sinds kort een eind! Het is nu dus een eeuwige schepping geworden, maar wel een eindige! Deze blijft eeuwig bestaan voor iedereen die deze vorm van werkelijkheid blijft kiezen.
 
Er is dus een feitelijke splitsing gekomen tussen de Waarheid wie we werkelijk zijn en de levensovertuigingen wie we denken dat we zijn. De waarheid wie we zijn bestaat NU op de Echte of Nieuwe Aarde, onze overtuigingen blijven zichzelf uitspelen op de Oude Aarde.
 
De oude aarde is tot een einde kunnen komen doordat het zogenaamde collectieve Vierde Dimensionele Veld inmiddels volledig is schoongemaakt en uitgebalanceerd! Het 'enige' dat we dus nog hoeven doen is ons eigen schaduwwerk, oftewel het uitbalanceren en het non-definiŽren van onze eigen overtuigingen. Onszelf ont-wikkelen als het ware!
 
Afbeelding invoegen
 "Leer de regels als een pro, 
zodat je ze kan breken als een artiest"
 
 
* Hoe herken je een gedachte?
 
- Gedachtes zijn de gevolgen van emotionele gekopieerde frequenties. Gedachtes zijn echter niet-energie! Gedachtes zijn een biochemische manifestatie!
 
Een zuiver, natuurlijk gevoel IS! Het bestaat buiten tijd en ruimte...........
 
E-moties kan je dus eigenlijk zien als zwakke, verwaterde, sterk af-leidende versies van ons ware gevoel van Stilte en VolLedigheid.
 
- Gedachtes komen slechts voor in lineaire tijd. Ze nemen altijd een tekort en dus een onbalans waar. Ze kunnen geen ware schoonheid en overvloed waarnemen.
 
- Een geÔsoleerde gedachte heeft nog een gedachte nodig om de volgende met de vorige te vergelijken; het wil altijd meer! Het is als een parasiet dat zich vol vreet met afvalresten van dood licht. Het is verslaafd aan emoties, zorgen, herinneringen; alles wat maar meer emoties en dus gedachtes kan triggeren.
 
Gedachtes hebben afscheiding nodig om te kunnen overleven! Een gedachte voedt zich aan isolement, "verdeel en heers" om de afgescheiden delen te kunnen controleren en manipuleren.
 
- Een gedachte leidt tot ~ wat sommige autisten hebben gedefineerd als ~ neurotypische en dualistische re-acties en gedrag, in plaats van bewuste keuzes vanuit het Echte Hart.
 
- Een gedachte leidt slechts tot een mentale verandering; het is een re-actie in plaats van een actie uit het Echte Hart.
 
- Gedachtes hebben electriciteit nodig in de hersens! Ze onsteken constant de neuro synaptische paden! Deze synapsen laten gedachtes zichzelf achterna jagen in steeds maar weer dezelfde hamsterwiel groeven.
 
- Gedachtes bestaan alleen in de eerste vier 'dimensies', oftewel in materie!
 
Gedachtes drukken zich alleen uit in materiŽle vormen, aangezien ze terug worden getrokken vanuit de 4 Dimensionele herinneringen vanuit het collectief gedachtenveld. De vervangende zwaartekrachtsbron van aantrekkingskracht.
 
Aangezien deze 4e Dimensie volledig is opgeruimd en uitgebalanceerd, bestaat deze aantrekkingskracht alleen nog maar in ons eigen hoofd.
 
Dit betekent dat de geÔsoleerde denkgeest
een persoonlijke realiteits bubbel of bel in iemands hoofd creŽert,
afhankelijk van de versie van realiteit dat de persoonlijkheid
binnen diens graad van bewustzijn toelaat

Afbeelding invoegen
 
"Een persoon hoeft niet achter tralies te zitten om een gevangene te zijn.
Mensen kunnen gevangenen of "slaven" zijn van hun eigen con-cepten en ideeŽn."
 
 
Onze persoonlijke matrix is een gekopieerde, lawaaige en luide zwaartekrachtsplek. Onze eigen authentieke kern is een echt, uitgebalanceerd geometrisch veld van zuivere zwaartekracht.
 
- Een cluster van gedachtes, onze overtuig systemen ~ of onze persoonlijke matrix ~ wordt NU volledig ingesloten door stille en oorspronkelijke geometrie. Het is nu altijd de persoonlijke mate van Vrije Keuze en de mate van individueel toestaan van potentiŽlen en variabelen die de eigen versie van de werkelijkheid vorm geeft.
 
- Gedachtes kunnen worden gemeten (Hz) en gecontroleerd. Echter; intuÔties zijn als oneindig stromende rivieren die al het voorafgaande op natuurlijke wijze uitbalanceren, helen en overschrijven. Deze levensstroom kan nooit echt worden ingedamd! We kunnen alleen de illusie hebben dat dit zo is.
 
Er is een VITAAL verschil tussen
een onechte, gedefinieerde, harteloze gedachte
en een onschuldige intuÔtie;
Een gedachte heeft de kopie van het oude universum gecreŽerd.
 
En slechts onze intuÔtie vanuit ons DNA kan ons uit deze kopie leiden!
 
 
* Hoe om te gaan met de overgebleven herinneringen en gedachtes in ons hoofd?
 
Eerst mogen we ons volledig bewust worden/zijn van het gegeven
dat gedachtes geen representaties zijn van onze werkelijkheid!
 
We hebben ze min of meer geŽrfd, al is dit wel een lineair concept; "ik deug niet", "ik kan niets", "ik doe nooit iets goed", "ik heb altijd pech", "ik ben voor het ongeluk geboren", "ik ben het niet waard", "ik ben de beste", "het doel heiligt de middelen", etc.
 
Het is totaal zinloos om je met de gedachten uit het collectieve veld te identificeren! Het is onze grootste verslaving geworden die alleen maar gestopt kan worden om ons nog langer te dienen als we helemaal klaar zijn met die op angst, afgescheidenheid en ongelijkwaardigheid gebaseerde realiteiten! Deze houden onze ego maar gevangen in emoties van onnodig lijden en pijn!
 
We kunnen inkomende gedachtes uitbalanceren met uitgaande gedachtes,
middels het Echte Hart dat we allemaal samen delen, onze echte Bron van Zwaartekracht.
 
Wanneer we al onze gedachten hebben non-gedefinieerd, balanceren ze zichzelf uit en kan het weer stil zijn in ons hoofd.
 
Een andere manier om hetzelfde te zeggen is simpelweg alles toe te staan er te zijn. Alles mag aanwezig zijn in welke wijze, gedaante of vorm het dan ook verkiest te zijn. Zonder dat dit bij ons nog verdere gedachtes of emoties uitlokt. We stoppen volledig deze oude realiteiten en overtuigingen nog langer te voeden.
 
De inkomende en uitgaande gedachtes (en emoties) zullen dan het volledige spectrum van gelicht, kleur en geluid toestaan en doorlaten. De kopie bouwstenen van de artificiŽle gekopieerde werkelijkheid lossen op in de levende werkelijkheid die jij ZELF schept.
 
Sommigen hebben deze actie uit het Hart 'vergeven' genoemd! Aangezien innerlijke stilte alleen kan komen van een neutraal en onschuldig veld van vergevingsgezindheid. Uiteindelijk vergeven wij alleen onszelf, want alle werkelijkheid vloeit voort uit ons gevoel van waarneming.
 
Afbeelding invoegen
 Je bent oude pa-tronen van gedachtes aan het transformeren
en je laat gedachtes gaan die je niet meer nodig hebt
 
 
Je kan bijvoorbeeld je gedachtes voor je laten werken, doe dit vlak voordat je gaat slapen;
 
Vertel jezelf dat je in je droomstaat volledig openstaat voor bewust contact met het Echte Hart dat we allen delen. Geef jezelf hier helemaal aan over en vertrouw dit contact van binnen naar buiten. Zeg je onbewuste zelf open te staan voor intuÔties en boodschappen vanuit het Oorspronkelijke Hart, ons Kristallijnen DNA, die niet alleen dienen voor jouw zuiverste baat en welzijn, maar tevens voor het zuiverste baat en welzijn van iedereen zijn!
 
Op die manier sta je in verbinding met de Waarheid van Jou, in plaats van met de zogenaamde gedachten over jou. Middels je authentieke bron van zwaartekracht die je volledig door je heen laat stromen. Dit in plaats van 's nachts in je dromen terug te worden gezogen door de gekopieerde zwaartekrachtsbron van de restanten van de collectieve matrix in je hoofd.
 
* maak een bladwijzer van deze pagina als je wilt, want dit wordt nog vervolgd!